Ga naar content

Webinar bodemverdichting

Maandag 29 mrt 2021

Locatie / tijd

Online / 20:00

Omschrijving

Ben jij agrariër of loonwerker in Someren? En wil je weten hoe je bodemverdichting kunt voorkomen of verhelpen? Luister dan op 29 maart van 20.00 tot 21.00 uur naar een expert die de aangetroffen bodemverdichting in Someren in een webinar met jou bespreekt.

Op 3 en 4 maart hebben bodemexperts op een twintigtal percelen verspreid door heel Someren in de bodem gemeten naar bodemverdichting.

De metingen vonden plaats in het kader van het project Onweerstaanbaar Someren. Om de resultaten van deze metingen te bespreken en kennis te delen over kansrijke maatregelen tegen bodemverdichting, organiseert Duurzaam Bodembeheer Someren een webinar over bodemverdichting.

Wat doen we?

De gemeente Someren en de waterschappen Aa en Maas en De Dommel hebben de afgelopen tijd een aantal maatregelen getroffen. Maatregelen om Someren klimaatbestendiger te maken. Dat is nodig omdat het klimaat verandert.
Wat doen we? De gemeente Someren en de waterschappen Aa en Maas en De Dommel hebben de afgelopen tijd een aantal maatregelen getroffen. Maatregelen om Someren klimaatbestendiger te maken. Dat is nodig omdat het klimaat verandert.